top of page

Om boligerne i Teglgården

Teglgårdens boliger er idelle for dig, der overvejer at flytte i noget mindre, men som stadig gerne vil have egen have med god plads omkring dig. Det er et eftertragtet område pga. den naturskønne beliggenhed og de gode muligheder for socialt samvær med de øvrige beboere. 

Fonden råder over 18 dobbelthuse og har i alt 35 lejligheder á 60 m2, der er opført i 1974, og som løbende bliver renoveret. Boligens kvadratmeter er fordelt på stue, soveværelse, gang, køkken og bad/toilet.
Der er rig mulighed for parkering til både dig og dine gæster på parkeringspladserne omkring Teglgården, som er til fri afbenyttelse. 

 

Midt i naturen

Boligerne ligger placeret midt i den smukke natur ned til Fænøsund og Lillebælt.

 

Her er du tæt på både skov, strand og dejlige, grønne områder og har rig mulighed for at opleve Middelfart fra sin bedste side. 

Middelfart centrum, der byder på et hyggeligt gågademiljø med gode butikker, caféer og restauranter, ligger i gå-afstand fra boligerne. 

Egen have med sol

Fra stuen har du udgang til en lille sydvendt terrasse og have, hvorfra du kan nyde eftermiddags- og aftensolen. 

Alle haver er omkranset af en flot hæk, der bliver klippet 2 gange årligt, ligesom græsset også bliver slået løbende. 

Der hører et haveskur med til hver bolig, hvor der er fin plads til at parkere et par cykler eller grillen og børnebørnenes havespil og legesager, når sommeren er forbi. 

Et fællesskab for dig

Som beboer har du fri adgang til fælles beboermøder og arrangementer afholdt i beboer regi.

 

Ønsker du at gøre din indflydelse gældende, har du mulighed for at stille op som beboerrepræsentant i fondens bestyrelse.

Her er din vigtigste opgave at være med til at varetage beboernes interesse og agere bindeled mellem Fonden Teglgården og beboerne.

bottom of page